Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Eclectisch

Eén van onze badkamerstijlen is de Eclectische stijl. Het kenmerkende van deze stijl ligt in het combineren van diverse stijlelementen en kleuren, met als doel een unieke en persoonlijke ruimte te creëren.

Over Eclectisch

Eclectisch design is gedurfd, artistiek, onconventioneel en zit vol persoonlijke expressie. We experimenteren met het combineren van moderne, vintage, industriële of etnische elementen in je badkamer. Het doel is om een unieke, passende en kleurrijke balans te vinden tussen klassiek en modern.

Contrasterende kleuren en patronen

Het meest typerende aan een eclectische badkamerstijl zijn gewaagde kleurencombinaties en opvallende patronen. Mix bijvoorbeeld een felgekleurde mozaïektegelvloer met een gestreepte accentwand. De contrasterende elementen voegen levendigheid en energie toe aan een badkamer.

Texturen en materialen

In een eclectische badkamerstijl mixen we verschillende texturen, zoals hout, metaal, glas en stof om een spannende samenstelling te creëren. Combineer bijvoorbeeld een vloer met houtlook met metalen accenten en zachte stoffen gordijnen. Deze combinatie voegt diepte en dimensie toe aan een badkamer.

Plan een rondleiding

U kunt de stijl Japandi in diverse opstellingen in onze showroom ervaren. Plan hier direct en eenvoudig een rondleiding in. Onze interieur designers nemen u graag mee in de mogelijkheden.