Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Over ons

Welkom bij Sanitair Design Center Alkmaar

Bij ons vindt u een showroom vol sanitair en tegels van hoge kwaliteit en top merken. Met onze vernieuwde & ruimtelijke showroom bieden wij voor ieders smaak een bron van inspiratie.
Sanitair Design Center showroom Gouden bus

Bedrijfsdoelstelling

Sanitair Design Center is een van de grootste showroom houdende detaillisten in de regio op het gebied van sanitair en tegels met duidelijke keuze voor het midden en hoge segment.

Door duidelijke keuzes te maken voor geselecteerde merken zijn wij altijd voorbereid op de laatste ontwikkelingen in de markt. Onze klanten zijn de professionele partijen zoals installatiebedrijven, architecten, aannemers en tegelzet-bedrijven. Vanuit een partnership met deze klanten ontvangen wij particulieren om de mooiste badkamers te ontwerpen voor individuele verbouwingen, individuele nieuwbouw of luxe projecten.

Visie

Particulieren, installateurs én tegelzetters hebben behoefte aan veel keuzemogelijkheden. Het is onze taak om met geselecteerde merken aan die behoefte te voldoen. Door ons continu te richten op klantbeleving wil Sanitair Design Center voorop blijven lopen als het gaat om mooie en praktische oplossingen voor badkamers. De laatste ontwikkelingen staan centraal in alles wat we doen. Sanitair Design Center wil voor sanitair en tegels bepalend zijn in de regio. Door samenwerking met hoogwaardige merken lopen wij altijd vooruit op de markt.

kernwaarden

Uw tevredenheid staat bij ons altijd centraal

Sanitair Design Center staat voor vernieuwing maar ook voor onze organisatie en ruime ervaring op het gebied van sanitair en tegels. Samen met onze partners, de loodgieters en de tegelzetters voorzien wij badkamers van het mooiste sanitair van dit moment.
Altijd klantgericht werken

U als klant komt bij ons “altijd van rechts” u hebt altijd voorrang. Uw tevredenheid staat bij ons altijd centraal. Hier zullen wij altijd naar streven.

Deskundigheid te garanderen

Een zeer ervaren en toegewijd team staat voor u klaar om samen met u, uw wensen en gedachten te vertalen naar uw badkamer.

Partnerships te zoeken én te stimuleren

Samenwerking met partners is onze succesformule. Zowel met leveranciers als met onze afnemers.

Steeds weer de uitdaging te zoeken

Onvermoeibaar onderzoeken wij de sanitair en tegelmarkt om voor onze klanten de laatste ontwikkelingen te kunnen laten zien.

Word jij onze nieuwe collega?

Sanitair Design Center showroom balie met hoogwaardig tegels en sanitair