Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Badkamerstijlen

Als u investeert in uw badkamer moet deze wel aansluiten op uw persoonlijkheid en wensen. Daarom besteden wij veel zorg en aandacht aan het ontwerp van uw badkamer. Een ontwerp dat we samen met u creëren vanuit een badkamerstijl. Ontdek hier welke stijlen wij als basis hanteren voor een badkamerontwerp dat perfect bij u past.

"Onze badkamerstijlen zorgen voor de juiste richting van uw droombadkamer"

Het kiezen van een geschikte badkamerstijl helpt onze ontwerpers om een duidelijk beeld te krijgen van uw voorkeuren op het gebied van texturen, kleuren, materialen en designproducten. Of u nu de voorkeur geeft aan levendige kleuren of een zachte en neutrale uitstraling verkiest, onze designers helpen u graag uw stijl te ontdekken tijdens het ontwerpgesprek.

Om dit proces te vergemakkelijken, hebben we vier badkamerstijlen geselecteerd: Eclectisch, Japandi, Urban Chique en Gentlemen Classic. Deze stijlen kunnen ook gecombineerd worden om een perfect ontwerp voor u te creëren.

Onze werkwijze

Bij het realiseren van uw droombadkamer streven wij naar perfectie vanaf het begin. Van een inspirerende rondleiding en gedegen intake, tot een gedetailleerd 3D-ontwerp en een VR-ervaring die uw badkamerontwerp tot leven brengt nog voor de montage. Uw luxe badkamer, volledig afgestemd op uw stijl en wensen, begint in onze showroom in Alkmaar.

Moodboard aanvragen

Op onze website kunt u een eigen moodboard creëren door uw voorkeuren in te vullen. Op basis hiervan ziet u welke stijl het beste bij u past en ontvangt u een persoonlijk moodboard van één van onze designers. Dit moodboard kunt u meenemen tijdens een gesprek met onze interieur designers. Wel zo handig!

Plan een rondleiding

Wilt u onze badkamerstijlen in verschillende opstellingen in onze showroom ervaren? Plan dan vrijblijvend een afspraak in voor een persoonlijke rondleiding.