Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Badkamerstijlen

Uw badkamer moet aansluiten bij uw persoonlijkheid en wensen. Daarom besteden wij veel zorg aan het ontwerp, dat we samen met u creëren op basis van onze badkamerstijlen. Ontdek hier welke stijlen wij hanteren voor een perfect passend ontwerp.

"Onze stijlen zorgen voor de juiste richting van het ontwerp van uw droombadkamer"

Het kiezen van een badkamerstijl helpt onze ontwerpers om uw voorkeuren te begrijpen. Of u nu levendige kleuren of een neutrale uitstraling verkiest, onze designers helpen u graag tijdens het ontwerpgesprek.

We bieden vier stijlen aan: Eclectisch, Japandi, Urban Chique en Gentlemen Classic. Deze kunnen ook gecombineerd worden voor een uniek ontwerp.

Onze werkwijze

Bij het realiseren van uw droombadkamer streven wij naar perfectie vanaf het begin. Van een inspirerende rondleiding en gedegen intake, tot een gedetailleerd 3D-ontwerp en een VR-ervaring die uw badkamerontwerp tot leven brengt nog voor de montage. Uw luxe badkamer, volledig afgestemd op uw stijl en wensen, begint in onze showroom in Alkmaar.

Moodboard aanvragen

Op onze website kunt u een eigen moodboard creëren door uw voorkeuren in te vullen. Op basis hiervan ziet u welke stijl het beste bij u past en ontvangt u een persoonlijk moodboard van één van onze designers. Dit moodboard kunt u meenemen tijdens een gesprek met onze interieur designers. Wel zo handig!

Plan een rondleiding

Wilt u onze badkamerstijlen in verschillende opstellingen in onze showroom ervaren? Plan dan vrijblijvend een afspraak in voor een persoonlijke rondleiding.