Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Installatiebedrijf De Goede Verwarming

Van harte welkom in het Sanitair Design Center van Installatiebedrijf De Goede Verwarming. Raak geïnspireerd door de verschillende stijlen, de nieuwste trends, design merken en innovatieve producten op het gebied van sanitair.

Virtuele beleving

Ons interieuradvies t.w.v. €495,- gaat verder dan alleen een indeling van uw badkamer. Een afspraak met één van de interieur designers betekent dat u samen met de ontwerper op zoek gaat naar uw droombadkamer en u deze in 3D-weergave kunt beleven in de showroom. Ideaal om echt een goed beeld van uw toekomstig badkamer te krijgen!

Als klant van Installatiebedrijf De Goede Verwarming is het interieuradvies, het 3D ontwerp én de virtual reality beleving volledig kosteloos.

VR experience Sanitair design center

Wij leveren en monteren uw droombadkamer en/of toilet graag voor u!

Wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken in onze showroom? Plan dan snel uw afspraak via de afspraakmodule.

Voor vragen over onze showroom, beschikbare design merken en/of ons aanbod kunt u telefonisch contact opnemen via 072 520 10 65 of per e-mail via info@sdc-alkmaar.nl.