Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Antonio Lupi Ago collectie
Antonio lupi

Antonio Lupi AGO collectie

Over de AGO collectie

Ontdek de verfijnde AGO-collectie van het Italiaanse designmerk Antonio Lupi. Deze collectie kenmerkt zich door organische vormen, eigentijdse uitstraling en duurzame materialen. Ervaar de harmonie van vorm en functie, waarbij elk product doordacht en vervaardigd is met het vakmanschap dat alleen de ontwerpers van Antonio Lupi kunnen bieden.

Bezoek onze showroom en bespreek met onze interieurontwerpers de mogelijkheden om de AGO collectie in uw nieuwe badkamer te integreren.

Antonio Lupi Ago collectie wastafel

Antonio Lupi AGO producten

Ontdek een selectie van producten uit de AGO-collectie op deze pagina. Hier ziet u onder andere de AGO3 wasbak en het AGO bad, maar ook de AGO185, AGO85 en AGO160 zijn verkrijgbaar in ons assortiment. Deze AGO-producten zijn beschikbaar als baden, vrijstaande wastafels en wasbakken.

Verschillende Antonio Lupi baden, wastafels en kranen zijn te bewonderen in onze showroom.

Impressie Antonio Lupi AGO collectie

Enthousiast geworden? Plan een rondleiding in onze showroom