Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Japandi

Eén van onze badkamerstijlen is de stijl Japandi. Een unieke stijl die de schoonheid van Japanse
elegantie combineert met de eenvoud van Scandinavisch minimalisme.

Over Japandi

Een populaire stijl die wij regelmatig toepassen in een badkamerontwerp is Japandi. Een unieke stijl die de schoonheid van Japanse elegantie combineert met de eenvoud van Scandinavisch minimalisme. Japandi creëert een serene en harmonieuze ruimte waarin functionaliteit, esthetiek én design hand in hand gaan.

Natuurlijke elementen

Een essentieel kenmerk van Japandi is het gebruik van natuurlijke materialen. Hout speelt een prominente rol, waarbij lichte houtsoorten zoals berken en esdoorn de voorkeur hebben. Het gebruik van natuurlijk hout in wandbekleding en meubels voegt warmte toe aan de ruimte. Daarnaast worden natuurstenen, zoals marmer en graniet, gebruikt om een luxe uitstraling te creëren.

Functionaliteit

In een Japandi badkamer staat functionaliteit voorop. Elk element is doelgericht ontworpen, zonder overbodige franjes. Handige opbergoplossingen, zoals ingebouwde planken en ladekasten, zorgen voor een opgeruimde uitstraling, waardoor de badkamer clean blijft.

Plan een rondleiding

U kunt de stijl Japandi in diverse opstellingen in onze showroom ervaren. Plan hier direct en eenvoudig een rondleiding in. Onze interieur designers nemen u graag mee in de mogelijkheden.