Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Urban Chique

Eén van onze badkamerstijlen is de populaire stijl Urban Chique. Een trendy stijl die stedelijke flair combineert met een 'hotel chique' gevoel van luxe.

Over Urban Chique

Een badkamer in de stijl Urban Chique ademt stedelijke elegantie met zijn moderne en opvallende kenmerken. Denk aan strakke lijnen, gedurfde kleuren en een mix van materialen zoals glas, metaal en beton. Het gebruik van contrast in kleuren, waaronder wit, zwart, grijstinten en goud, creëert een luxe sfeer die vaak goed aansluit bij de wensen van Urban Chique liefhebbers.

Industriële elementen

Industriële elementen zijn onmisbaar in Urban Chique ontwerpen. Denk aan koperkleurige leidingen, ruwe bakstenen muren en onbewerkte houten accenten. Deze ruige en ongepolijste elementen dragen bij aan een stoere en authentieke sfeer in de badkamer.

Luxe accenten

Urban Chique draait om luxe accenten die de badkamer naar een hoger niveau tillen. Hoogwaardige materialen, zoals marmer, chroom en spiegelende oppervlakken, zijn kenmerkend en voegen de gewenste glans en glamour toe aan de ruimte. Kies voor een vrijstaand bad met strak design en combineer dit met moderne armaturen en verlichting voor een luxe uitstraling.

Plan een rondleiding

U kunt de stijl Urban Chique in diverse opstellingen in onze showroom ervaren. Plan hier direct en eenvoudig een rondleiding in. Onze interieur designers nemen u graag mee in de mogelijkheden.

Overige badkamerstijlen