Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Inspiratie magazine

Ontdek de badkamerstijlen, gerenommeerde designmerken én werkwijze waar wij bewust voor hebben gekozen. Vraag ons magazine aan voor inspiratie en tips voor uw droombadkamer. Vul het formulier in en ontvang het binnenkort op uw adres.

Lees meer over de badkamerstijlen die wij als basis gebruiken
Ontmoet ons team van enthousiaste designers en vakspecialisten
Ervaar onze design merken zoals Inbani, Antonio Lupi en Gessi

In onze showroom komt u badkameropstellingen en producten tegen van zorgvuldig geselecteerde designmerken. Maar waar staan deze merken voor? En waarom hebben wij juist deze merken in ons assortiment opgenomen? 

De antwoorden vindt u in het magazine dat we voor u hebben gemaakt. Ook vertellen we waarom we voor de werkwijze hebben gekozen die ervaart als u bij ons in de showroom binnenstapt. Interesse? We sturen het magazine graag naar uw thuisadres.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang het Sanitair Design Center Magazine gratis bij u thuis.

Velden waar een sterretje(*) voorstaat zijn verplicht.

Ik heb de privacy voorwaarden gelezen en ben hiermee akkoord

Bedankt voor uw aanvraag

Het inspiratie magazine wordt binnenkort verstuurd. Veel leesplezier en laat ons weten als we verder nog iets voor u kunnen betekenen.

Het Sanitair Design Center Team.
Er is iets fout gegaan bij het versturen van uw aanvraag.