Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Antonio Lupi Ago collectie
INBANI

Inbani Strato collectie

Over de Strato collectie

De Strato-collectie van het Spaanse designmerk Inbani is een van de meest populaire collecties uit ons assortiment. Deze uitgebreide modulaire serie straalt minimalisme uit, met strakke, stijlvolle en duurzame ontwerpen. Strato biedt de flexibiliteit om het meubilair aan te passen aan de gewenste ruimte, waardoor het een van de meest veelzijdige en praktische keuzes in ons assortiment is.

Antonio Lupi Ago collectie wastafel

Inbani Strato producten

De Strato-collectie is verkrijgbaar in verschillende producten en uitvoeringen, waaronder diverse wastafels die volledig in marmer of gedeeltelijk in marmer kunnen worden uitgevoerd.

Of het nu gaat om een donkere, kleurrijke of lichte variant, onze interieurontwerpers begeleiden u graag bij de mogelijkheden om de Strato-collectie in uw nieuwe badkamer te integreren.

Impressie Inbani Strato-collectie

Enthousiast geworden? Plan een rondleiding in onze showroom