Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Showroombadkamer

Japandi Stijl Badkamer

Helemaal zen in je eigen badkamer. Je bereikt het met een badkamer in Japandi-stijl. Hierin mix je de Japanse met de Scandinavische stijl. Twee stijlen waarbij minimalisme en rust een belangrijke rol spelen. Door de twee stijlen met elkaar te combineren creëer je een warme uitstraling in je badkamer voor een puur wellness-gevoel.

Tussenkopje van de badkamer

Deze woonstijl is een combinatie van Scandinavisch design en Japans minimalisme. Echte Japandi kleuren zijn lichte kleuren. Samen met houten elementen is de Japandi stijl een mooie mix van dé woontrends van 2022. Maar hoe creëer je deze trendy woonstijl nu in jouw interieur? Wij helpen je op weg met tips, inspiratie en ‘shop de looks’! Een mix van twee stijlen

Voor we gaan beginnen met tips geven over hoe jij deze stijl in huis creëert, leggen we eerst even uit wat de Japandi woonstijl precies inhoudt. Eenvoud en strakke lijnen zijn typerend voor het Scandinavische interieur, maar de soberheid en de neutrale kleuren zijn juist zeer Japans. De overeenkomst tussen deze twee stijlen is minimalisme. Beide stijlen zijn qua meubels, accessoires en kleuren minimalistisch en rustig. Rust en balans zijn belangrijk als je de Japandi stijl in huis wil creëren. Lees gauw verder om te ontdekken hoe je jouw woning omtovert tot een waar Japandi oord.

PRIJS van deze badkamer:
17.490 euro
Meer informatie:

Gebruikte producten / materialen

Bij dit project is er onder andere gebruik gemaakt van de volgende producten / materialen.

bad

douche

wc

badkamermeubel