Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Afrondingsgesprek

De laatste details om uw droombadkamer te realiseren.

Het afrondingsgesprek

Na eventuele aanpassingen in het ontwerp gebruiken we de VR-bril opnieuw, zodat u opnieuw uw badkamerervaring kunt beleven. Vervolgens bespreken we de offerte om de laatste details af te ronden. Zodra we de opdracht ontvangen, gaan we direct aan de slag om uw badkamer op het door u gewenste moment te leveren. U ontvangt gedetailleerde technische tekeningen voor de montage en legpatronen voor de tegels, waardoor een soepele en professionele installatie gegarandeerd is.

Om rekening mee te houden

Na het bevestigen van de opdracht ontvangt u de designvergoeding van €495,- van ons cadeau. Het afrondingsgesprek neemt gemiddeld zo'n 1,5 uur in beslag, maar we nemen uiteraard alle tijd die nodig is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent.

Antoniolupi borghi bad vrijstaand in rood

Plan een rondleiding

Voordat we een afrondingsgesprek inplannen, nodigen we u graag uit voor een rondleiding in onze showroom. Zo kunt u ons design aanbod zelf ervaren. U kunt hier direct een afspraak voor maken.