Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek draait alles om uw behoeften.
Gessi wastafel Sanitair Design Center

Het intakegesprek

Bij het intakegesprek, dat ongeveer 30 minuten duurt, staan uw behoeften centraal. We bespreken alle relevante details zoals ruimte-indeling, afmetingen, plannen en budget, voordat we met uw voorkeuren aan de slag gaan. Vaak volgt op uw verzoek aansluitend het ontwerpgesprek, dat ongeveer 1,5 uur in beslag neemt.

Om rekening mee te houden

Voorafgaand aan het intakegesprek brengen wij een designvergoeding van €495,- in rekening, welke u van ons cadeau krijgt bij opdrachtverlening. Zorg ervoor dat u tijdens het intakegesprek de afmetingen van uw ruimtes, planning en budget paraat heeft. Hiermee kunnen we efficiënt te werk gaan en u de beste service bieden.

Plan een rondleiding

Voordat we een intakegesprek inplannen, nodigen we u graag uit voor een rondleiding in onze showroom. Zo kunt u ons aanbod zelf ervaren. U kunt hier direct een afspraak voor inplannen.