Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

De montage

Deskundige montage die aansluit bij uw voorkeur.

Montage

Bij ons heeft u de vrijheid om uw eigen installateur of tegelzetter te kiezen. Als u nog geen keuze heeft gemaakt, zorgen wij voor een ervaren montageteam dat uw badkamer met precisie en zorg installeert. Onze projectleider komt persoonlijk bij u langs om alle details en planning te bespreken. Zo kunnen we alles nauwkeurig afstemmen en een vlekkeloze uitvoering van het project garanderen. U kunt vertrouwen op onze expertise voor een badkamer die aan al uw wensen voldoet.

Om rekening mee te houden

De montagekosten worden apart begroot en in rekening gebracht. Hiernaast is het belangrijk dat u een duidelijk beeld heeft van de gewenste oplevering. Op basis hiervan worden alle producten geleverd. Zo kunnen we een nauwkeurige en efficiënte installatie garanderen die aan uw verwachtingen voldoet.

Plan een rondleiding

Voordat we met de montage van uw droombadkamer aan de slag gaan, nodigen we u graag uit voor een rondleiding in onze showroom. Zo kunt u ons aanbod zelf ervaren. U kunt hier direct een afspraak voor maken.