Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Ontwerpgesprek

Tijdens het ontwerpgesprek verkennen we uitgebreid uw voorkeuren en wensen.

Het ontwerpgesprek

Tijdens het ontwerpgesprek, dat ongeveer 1,5 uur duurt, verkent u samen met onze interieurspecialist de badkamerstijl die het beste bij u past. Hierbij komen uw voorkeuren voor producten, materialen, kleuren en vormen uitgebreid aan bod. Met de input uit het intake- en ontwerpgesprek gaan wij aan de slag om een gedetailleerd 3D-ontwerp te creëren, dat u vervolgens kunt ervaren via de unieke VR-experience.

Om rekening mee te houden

Het is handig als u voorafgaand aan het ontwerpgesprek al een idee heeft van de badkamerstijl die u aanspreekt. Vindt u het lastig om dit zelf te bepalen? Dan biedt onze moodboard generator een goede oplossing. Natuurlijk staan onze interieurspecialisten ook klaar om u te ondersteunen bij het vinden van uw ideale badkamer.

Plan een rondleiding

Voordat we een ontwerpgesprek inplannen, nodigen we u graag uit voor een rondleiding in onze showroom. Zo kunt u ons aanbod zelf ervaren. U kunt hier direct een afspraak voor maken.