Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Sanitair Design Center VR experience

Virtual Reality experience

Ervaar het gedetailleerde 3D-ontwerp als werkelijkheid met onze VR-bril en -software.

De VR-experience

Met onze VR-experience stapt u letterlijk in uw nieuwe badkamer. Dankzij onze speciale VR-bril en software kunt u de ruimte vanuit elke hoek bekijken en zelfs de materialen en texturen tot in detail waarnemen. Hierdoor kunt u nauwkeurig beoordelen hoe de indeling, kleuren, materialen en meubels samenkomen in het ontwerp en in uw ruimte. Dit biedt u de ideale mogelijkheid om weloverwogen beslissingen te nemen.

Om rekening mee te houden

'Enjoy the ride'. Dat is het belangrijkste van de VR-experience. Het is niet alleen functioneel, maar ook een leuke ervaring. Het dragen van een VR-bril kan wat onwennig zijn voor sommigen, maar zodra u uw nieuwe badkamer betreedt, zult u de meerwaarde ervaren. Onze interieurdesigners begeleiden u van begin tot eind tijdens de VR-experience, die ongeveer 1,5 uur duurt, inclusief een gesprek over eventuele aanpassingen.

VR experience in showroom

Plan een rondleiding

Voordat we een VR-experience inplannen, nodigen we u graag uit voor een rondleiding in onze showroom. Zo kunt u ons aanbod zelf ervaren. U kunt hier direct een afspraak voor maken.