Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Gentlemen Classic

Als u voor stijlvol gaat, dan is badkamerstijl Gentlemen Classic wellicht de juiste stijl voor u. Met deze stijl combineert u tijdloos design met klassieke elementen uit de tijd van chique herenclubs.

Over Gentlemen Classic

Een Gentlemen Classic badkamer ademt stijl en raffinement. Deze typisch elegante stijl roept de sfeer op van een chique herenclub en combineert klassieke elementen met moderne, tijdloze accenten.

Hoogwaardige materialen

Gentlemen Classic draait om het gebruik van hoogwaardige materialen die vakmanschap en kwaliteit uitstralen. Denk aan materialen zoals marmer, mahoniehout en gepolijst chroom. Deze materialen voegen luxe en tijdloze klasse toe. Hierbij kunt u ook denken aan een marmeren wastafelblad, een met hout ingelegde vloer en klassieke kranen met verfijnde details.

Vintage elementen

Om de charme van Gentlemen Classic te benadrukken, voegt u enkele vintage elementen toe aan de badkamer.Denk aan antieke spiegels, vintage meubelstukken en decoratieve details zoals porseleinen knoppen en bronzen accenten. Deze vintage elementen geven de badkamer eengevoel van nostalgie en tijdloze klasse.

Plan een rondleiding

U kunt de stijl Japandi in diverse opstellingen in onze showroom ervaren. Plan hier direct en eenvoudig een rondleiding in. Onze interieur designers nemen u graag mee in de mogelijkheden.

Overige badkamerstijlen