Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Merk

Antonio Lupi

Antonio Lupi is een toonaangevend design merk dat synoniem staat voor innovatie, stijl en luxe in de badkamer. Met een rijke geschiedenis en een bewezen passie voor vakmanschap, heeft dit Italiaanse merk zich gevestigd als trendsetter in de wereld van hoogwaardige badkamer voorzieningen.

Antonio Lupi

Italiaans vakmanschap met karakter

Een badkamer met Antonio Lupi producten springt direct in het oog. U ervaart het Italiaanse vakmanschap, het oog voor details en de ambachtelijke manier van produceren van dit design merk. Antonio Lupi ontwikkelt badkamer producten zoals baden, wastafels en kranen, maar ook andere interieur items zoals kasten, lampen en spiegels. Beschikbaar in zowel minimalistische ontwerpen als gedurfde artistieke creaties.

Om de esthetiek van Antonio Lupi echt te ervaren, raden we aan om dit fysiek te bekijken. Wij zijn officieel dealer van Antonio Lupi en hebben diverse producten en opstellingen van dit Italiaanse designmerk in onze showroom in Alkmaar.

Inspiratie nodig?
Download onze Guided Style Tour met inspiratie over de badkamerstijlen die wij als basis gebruiken.