Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

3D interieuradvies

Het creëren van een badkamer die volledig aansluit op uw stijl en wensen begint bij een functioneel en creatief ontwerp. Onze specialisten staan voor u klaar om samen met u een badkamer te ontwerpen waar u alleen maar van kunt dromen. Hierbij gaan wij een stap verder dan de meeste sanitair zaken. 

Ons interieuradvies bestaat uit een gedetailleerd 3D-ontwerp én een virtuele tour door uw badkamer.

Wilt u liever eerst de showroom bekijken om te ontdekken of onze collectie past bij uw stijl? Plan dan gerust een rondleiding in. Onze specialisten helpen u graag.

Badkamers met
een luxe uitstraling

Wij luisteren aandachtig naar uw persoonlijke wensen en geven op basis daarvan een eerlijk en passend stijladvies. Van sanitair tot wandafwerking en van design tot gebruikersgemak. De zorgvuldig samengestelde combinaties, geheel naar uw persoonlijke wensen, geven iedere badkamer een eigen karakter.

Inspiratie nodig?
Download onze Guided Style Tour met tal van prachtige exclusieve badkamers.
Guided Style Tour Cover