Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

DESIGN 3-DAAGSE

 U bent van harte welkom om onze DESIGN 3-DAAGSE te bezoeken op donderdag 14, vrijdag 15 of zaterdag 15 maart. Ontvang binnen 30 minuten een schets met stijladvies voor uw nieuwe badkamer!

Schets met stijladvies

Tijdens de Design 3-Daagse staan onze interieur designers tussen 10.00 en 17.00 uur voor u klaar om tijdens een gesprek van zo'n 30 minuten op zoek te gaan naar uw voorkeuren. Dit kan gaan over een badkamerstijl, maar ook over kleuren, materialen en texturen. Zo helpen we u ter inspiratie snel en vrijblijvend aan een impressie of schets voor uw nieuwe badkamer. 

In onze showroom maken we het extra gezellig, in de stijl van het zonnige zuiden. U kunt ontspannen met een heerlijke cappuccino, verse muntthee, een glas prosecco en/of mediterraanse lekkernijen.

Kom gezellig langs!

Het is tijdens de Design 3-Daagse niet nodig om een afspraak te maken. U kunt gewoon binnenlopen en aan tafel gaan met één van onze interieur designers.

Hiernaast is het mogelijk om samen met één van onze designers een rondje door de showroom te maken. Zo ontmoet u onze design merken, zoals Inbani, Gessi en Antonio Lupi, en de verschillende badkamerstijlen en opstellingen die we in onze showroom tonen.

Graag tot donderdag 14, vrijdag 15 of zaterdag 16 maart. We kijken er naar uit om u te ontvangen in onze showroom!