Cookie Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Design 3-Daagse

28 - 29 - 30 december 2023 
Bezoek onze Design 3-Daagse en ontvang binnen 30 minuten een schets met stijladvies voor uw nieuwe badkamer. Inspirerend, vrijblijvend en leuk als uitstapje tussen kerst en oud & nieuw!

Schets met stijladvies

Tijdens de Design 3-Daagse staan onze interieur designers tussen 10.00 en 17.00 uur voor u klaar om tijdens een gesprek van zo'n 30 minuten op zoek te gaan naar uw voorkeuren. Dit kan gaan over een badkamerstijl, maar ook over kleuren, materialen en texturen. Zo helpen we u ter inspiratie snel en vrijblijvend aan een impressie of schets voor uw nieuwe badkamer. 

En gezien de tijd van het jaar maken we er in onze showroom een gezellige boel van. U geniet van een cappuccino, een verse muntthee of een lekker gluhweintje, afhankelijk van het moment van de dag natuurlijk.

Kom gezellig langs!

Het is tijdens de Design 3-Daagse niet nodig om een afspraak te maken. U kunt gewoon binnenlopen en aan tafel gaan met één van onze interieur designers.

Hiernaast is het mogelijk om samen met één van onze specialisten een rondje door de showroom te maken. Zo ontmoet u onze design merken, zoals Inbani en Antonio Lupi, en de verschillende badkamerstijlen en opstellingen die we in onze showroom tonen.

Graag tot 28, 29 of 30 december. We kijken er naar uit om u te ontvangen in onze showroom!

Intakegesprek of ontwerpgesprek in de Inbani inspiratieruimte